Αεροδρόμιο Τορόντο

Σημαία Καναδάς Καναδάς

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Τορόντο, τερματικοί σταθμοί, δρομολόγια και πτήσεις και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αεροδρόμιο Τορόντο - Terminal 3

Το διεθνές αεροδρόμιο του Τορόντο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου έχοντας εξυπηρετήσει 33,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2011.

Διαθέτει δύο τερματικούς σταθμούς, με τον τερματικό σταθμό 1 να είναι ο ενδέκατος μεγαλύτερος στον κόσμο σε έκταση.

Πραγματοποιούνται πτήσεις σε όλα τα σημαντικά αεροδρόμια της βόρειας και νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, της Ωκεανίας και της Ευρώπης, εποχιακά από το αεροδρόμιο του Τορόντο πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις στην Αθήνα.

Μάλιστα, είναι ένα από τα δύο αεροδρόμια στον κόσμο (το άλλο είναι το JFK της Νέας Υόρκης) που πραγματοποιεί πτήσεις σε όλες τις κατοικημένες ηπείρους του κόσμου.

Μετάβαση από/προς Αεροδρόμιο Τορόντο

Λεωφορείο: Από το αεροδρόμιο ξεκινούν πολλές γραμμές κρατικών και ιδιωτικών εταιρειών που σας μεταφέρουν σε πολλά σημεία της πόλης. Η εταιρεία TTC εξυπηρετεί και τους δύο τερματικούς σταθμούς και έχει δρομολόγια όλη τη διάρκεια της ημέρας και δύο γραμμές για τη διάρκεια της νύχτας. Η εταιρεία GO Transit έχει δύο γραμμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που ξεκινούν από τον τερματικό 1 μόνο. Η γραμμή 34 σας συνδέει με στάση του μετρό και η γραμμή 40 που καταλήγει σε τερματικό λεωφορείων από όπου μπορείτε να αλλάξετε για οποιοδήποτε σημείο της πόλης επιθυμείτε. Η MiWay έχει δρομολόγια που είτε καταλήγουν στον τερματικό 1 είτε σε πολύ κοντινή στάση με τα πόδια από την είσοδο του αεροδρομίου, η Brampton Transit είναι ιδιωτική εταιρεία με δρομολόγια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και ξεκινά μόνο από τον τερματικό 1 και η Toronto Airport Express εξυπηρετεί και τους δύο τερματικούς σταθμούς και πραγματοποιεί δρομολόγια όλη την ημέρα.

Τρένο: Αν και υπάρχει γραμμή τρένου που περνά κοντά από το αεροδρόμιο, δεν υπάρχει γραμμή αποκλειστικά για το αεροδρόμιο. Έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες δημιουργίας μίας τέτοιας γραμμής που αναμένεται να ολκληρωθεί το 2015.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές για την πτήση σου στο Αεροδρόμιο Τορόντο

Αναζήτηση