Μοιράσου το:


Αθήνα - Πανόραμα προς Νότια προάστια

Αεροπορικά Αθήνα


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα

Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια της χώρας και ενώνει κάθε γωνιά της Ελλάδας με χώρες της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Αθηνών - Ελευθέριος Βενιζέλος - Check-in's
φωτ: Αεροδρόμιο Αθηνών - Check-in's
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Αθήνα, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Αθήνα και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Αθήνα προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Αθήνας με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο, ενώ σε πόλεις της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής γίνεται συνήθως με ενδιάμεσους σταθμούς, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου πολλές εταιρείες πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται καθημερινά απευθείας πτήσεις από και προς την Κύπρο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ATH)