Μοιράσου το:


Αλεξανδρούπολη - Λιμάνι

Αεροπορικά Αλεξανδρούπολη


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αλεξανδρούπολη

Η αεροπορική σύνδεση της Αλεξανδούπολης πραγματοποιείτε από το διεθνές αεροδρόμιο Δημόκριτος το οποίο και εξυπηρετεί τους κατοίκους και επισκέπτες της ακριτικής πόλης με δυνατότητα εξυπηρέτησης εκατοντάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται όλο το χρόνο πτήσεις από και προς την Αθήνα από την Olympic Air, δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μεταβεί σε κάθε σημείο του κόσμου μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Σχέδιο του νέου αεροδρομίου
φωτ: Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Σχέδιο του νέου αεροδρομίου
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Αλεξανδρούπολη και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι απευθείας πτήσεις αυξάνονται, τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό με πολλές πτήσεις charter, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να επισκεφθεί την πανέμορφη πόλη του Έβρου.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» (AXD)