Μοιράσου το:


Κέρκυρα - Πανόραμα

Αεροπορικά Κέρκυρα


Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από και προς Κέρκυρα

Το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια των Επτανήσων με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται πτήσεις προς αεροδρόμια του εξωτερικού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τουριστών του νησιού.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Κέρκυρας - Ιωάννης Καποδίστριας
φωτ: Αεροδρόμιο Κέρκυρας - Ιωάννης Καποδίστριας
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Κέρκυρα, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Κέρκυρα και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Κέρκυρα προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Κέρκυρας με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται πτήσεις προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και συνδέεται με πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Φραγκφούρτη, το Λονδίνο, το Όσλο, το Εδιμβούργο και πολλές ακόμη, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε πλήθος επιβατών να μπορούν να ταξιδέψουν από και προς την Κέρκυρα για τις διακοπές τους.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» (CFU)