Μοιράσου το:


Χανιά - Παλιό Λιμάνι

Αεροπορικά Χανιά


Αεροπορικά εισιτήρια για Χανιά, Αεροδρόμιο Χανίων

Το αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάφο αλλά προς αεροδρόμια του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Κρήτης να μεταβούν εύκολα στον προορισμό τους.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Χανίων - Ι.Δασκαλογιάννης
φωτ: Αεροδρόμιο Χανίων - Ι.Δασκαλογιάννης
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Χανιά, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Χανιά και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Χανιά προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση των Χανίων με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από και προς την Κύπρο στο αεροδρόμιο της Πάφου με τη Ryanair.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο των Χανίων ως βάση της στην Κρήτη και πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το χρόνο από και προς τη Θεσσαλονίκη και την Πάφο, ενώ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνδέεται με πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως το Μιλάνο και τη Ρώμη, τη Φραγκφούρτη, το Λονδίνο, Βρυξέλλες, Όσλο, Βαρσοβία και πολλές ακόμη, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε πλήθος επιβατών να μπορούν να ταξιδέψουν από και προς την Κρήτη και ειδικότερα τα Χανιά.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» (CHQ)