Μοιράσου το:


Πάτρα - Πανοραμική απο την θάλασσα

Αεροπορικά Πάτρα


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Πάτρα

Το αεροδρόμιο του Άραξου πρόκειται για ένα στρατιωτικό, αρχικά, αεροδρόμιο το οποίο χρησιμοποιείται και ως πολιτικό για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Πάτρας. Πραγματοποιούνται πτήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προς αεροδρόμια του εξωτερικού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και τουριστών που επιθυμούν να κάνουν τις διακοπές τους στην Πάτρα και την Πελοπόννησο.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Πάτρας - Άραξος, χρησιμοποιείτε κυρίως ως στρατιωτικό
φωτ: Αεροδρόμιο Πάτρας - Άραξος
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Πάτρα, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Πάτρα και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Πάτρα προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Πάτρας με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με απευθείας πτήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι επιβάτες που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται πτήσεις προς Κύπρο στο αεροδρόμιο της Πάφου με την αεροπορική εταιρεία Ryanair.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Πάτρας και πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με προορισμούς το Μιλάνο και την Πάφο με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε πλήθος επιβατών να μπορούν να ταξιδέψουν από και προς την Πάτρα για τις διακοπές τους.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα του travelsales.gr, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Αράξου (GPA)