Μοιράσου το:


Ηράκλειο - Πανοραμική παλιάς πόλης

Αεροπορικά Ηράκλειο


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Ηράκλειο, Κρήτη

Το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα ενώ οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας συνήθως ως ενδιάμεση στάση το αεροδρόμιο της Αθήνας.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Νίκος Καζαντζάκης
φωτ: Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Νίκος Καζαντζάκης
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Ηράκλειο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Ηράκλειο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Ηράκλειο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση του Ηρακλείου με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από και προς την Κύπρο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» (HER)