Μοιράσου το:


Μύκονος - Μικρή Βενετία

Αεροπορικά Μύκονος


Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Μύκονο

Το διεθνές αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται λίγο έξω από τη Χώρα του νησιού και εξυπηρετεί τους κατοίκους και επισκέπτες του. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μεταβεί σε κάθε σημείο του κόσμου μέσω των αεροδρομίων Ελ. Βενιζέλος και Μακεδονία.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Μυκόνου
φωτ: Αεροδρόμιο Μυκόνου
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Μύκονο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Μύκονο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Μύκονο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Μυκόνου με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι πτήσεις αυξάνονται, τόσο από την Αθήνα, όσο και από το εξωτερικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να επισκεφθεί το διάσημο νησί των Κυκλάδων.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Μύκονο προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Μυκόνου (JMK)