Μοιράσου το:


Κως - Ασκληπιείο της Κω

Αεροπορικά Κως


Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από και προς Κω, πτήσεις για Κω

Το αεροδρόμιο Ιπποκράτης της Κω είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Δωδεκανήσων με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από Αθήνα αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται πτήσεις προς αεροδρόμια του εξωτερικού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τουριστών του νησιού.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Κω - Ιπποκράτης
φωτ: Αεροδρόμιο Κω - Ιπποκράτης
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Κω, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Κω και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Κω προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Κω με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται πτήσεις προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα ή το Ηράκλειο.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Κω και πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και συνδέεται με πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Φραγκφούρτη, το Λονδίνο, το Όσλο και πολλές ακόμη, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε πλήθος επιβατών να μπορούν να ταξιδέψουν από και προς την Κω για τις διακοπές τους.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Κως «Ιπποκράτης» (KGS)