Μοιράσου το:


Καλαμάτα - Πανόραμα

Αεροπορικά Καλαμάτα


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Καλαμάτα

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό της νότιας Πελοποννήσου με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται όλο το χρόνο πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται πτήσεις προς αεροδρόμια του εξωτερικού σε Ρωσία, Ιταλία, Αγγλία, Τσεχία, Ολλανδία, Γερμανία και Σουηδία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τουριστών της περιοχής.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Καλαμάτας - Βασίλης Κωνσταντακόπουλος
φωτ: Αεροδρόμιο Καλαμάτας - Βασίλης Κωνσταντακόπουλος
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Καλαμάτα, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Καλαμάτα και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Καλαμάτα προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Καλαμάτας με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Καλαμάτα προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια προς το Μιλάνο, αεροδρόμιο που χρησιμοποιεί η εταιρεία ως βάση, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε πλήθος επιβατών να μπορούν να ταξιδέψουν από και προς την Καλαμάτα για τις διακοπές τους.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Καλαμάτας (KLX)