Μοιράσου το:


Καβάλα - Κάστρο

Αεροπορικά Καβάλα


Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Καβάλα

Το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας είναι το μοναδικό αεροδρόμιο της ανατολικής Μακεδονίας και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό της περιοχής. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από την Αθήνα, δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μεταβεί σε κάθε σημείο του κόσμου μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Καβάλας - Μέγας Αλέξανδρος
φωτ: Αεροδρόμιο Καβάλας - Μέγας Αλέξανδρος
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Καβάλα, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Καβάλα και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Καβάλα προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Καβάλας με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τη θερινή περίοδο οι πτήσεις αυξάνονται, με πολλές πτήσεις charter από το εξωτερικό να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Καβάλας.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Καβάλα προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» (KVA)