Μοιράσου το:


Λήμνος - Μύρινα παραλία

Αεροπορικά Λήμνος


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Λήμνο

Το διεθνές αεροδρόμιο της Λήμνου βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και εξυπηρετεί τους κατοίκους και επισκέπτες του. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από την Αθήνα, δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μεταβεί σε κάθε σημείο του κόσμου μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Λήμνου - Ήφαιστος
φωτ: Αεροδρόμιο Λήμνου - Ήφαιστος
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Λήμνο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Λήμνο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Λήμνο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Λήμνου με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι πτήσεις αυξάνονται, τόσο από την Αθήνα, όσο και από το εξωτερικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να επισκεφθεί το νησί του βόρειου Αιγαίου.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Λήμνο προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Λήμνου «Ήφαιστος» (LXS)