Μοιράσου το:


Ρόδος - Κάστρα πανοραμική

Αεροπορικά Ρόδος


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Ρόδο

Το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα αεροδρόμια σε νησί, με αρκετή κίνηση, ιδίως τους θερινούς μήνες και με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο αλλά και προς αεροδρόμια του εξωτερικού ιδίως τους θερινούς μήνες οπότε και η κίνηση αυξάνεται ραγδαία δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Ρόδου να μεταβούν εύκολα στον προορισμό τους.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Ρόδου - Διαγόρας - Αίθουσα αφίξεων
φωτ: Αεροδρόμιο Ρόδου - Αίθουσα αφίξεων
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Ρόδο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Ρόδο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Ρόδο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Ρόδου με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο, συνήθως με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από και προς την Κύπρο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με τη Cyprus Airways.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Ρόδου και πραγματοποιεί πολλά δρομολόγια κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου σε πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως στο Μιλάνο, στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στη Φραγκφούρτη, στη Στοκχόλμη, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της κεντρικής Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Ρόδου «Διαγόρας» (RHO)