Μοιράσου το:


Θεσσαλονίκη - Πανοραμική απο κάστρα

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Θεσσαλονίκη

Το αεροδρόμιο Μακεδονία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο της βόρειας Ελλάδας με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται πτήσεις από πολλά αεροδρόμια της χώρας αλλά και του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας να μεταβούν εύκολα στον προορισμό τους.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Μακεδονία
φωτ: Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Μακεδονία
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Θεσσαλονίκη και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο, αν και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αυξάνονται τα δρομολόγια από πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας δρομολόγια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Πραγματοποιούνται καθημερινά απευθείας πτήσεις από και προς την Κύπρο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας αλλά και απευθείας πτήσεις από και προς την Πάφο με τη Ryanair.
Η εταιρεία Ryanair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως βάση της στη βόρεια Ελλάδα και πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το χρόνο από και προς πόλεις της Ευρώπης, όπως στο Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Φραγκφούρτη, το Λονδίνο, ενώ κατά τη θερινή περίοδο τα δρομολόγια αυξάνονται κατά πολύ, με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει προς όλη την Ευρώπη με πολύ οικονομικά εισιτήρια.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (SKG)