Μοιράσου το:


Σάμος - Κάτω Βαθύ

Αεροπορικά Σάμος


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Σάμο

Το διεθνές αεροδρόμιο Αρίσταρχος του νησιού της Σάμου εξυπηρετεί τους κατοίκους και επισκέπτες του με δυνατότητα εξυπηρέτησης εκατοντάδων επιβατών καθημερινά. Πραγματοποιούνται όλο το χρόνο πτήσεις από και προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μεταβεί σε κάθε σημείο του κόσμου μέσω των αεροδρομίων Ελ. Βενιζέλος και Μακεδονία.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Σάμου - Αρίσταρχος ο Σάμιος
φωτ: Αεροδρόμιο Σάμου - Αρίσταρχος ο Σάμιος
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Σάμο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Σάμο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Σάμο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση της Σάμου με πόλεις της Ευρώπης γίνεται με πτήσεις όλο το χρόνο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι απευθείας πτήσεις αυξάνονται, τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να επισκεφθεί το διάσημο νησί του ανατολικού Αιγαίου.
Πραγματοποιούνται πτήσεις από Σάμο προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» (SMI)