Μοιράσου το:


Βόλος - Πανόραμα πόλης

Αεροπορικά Βόλος


Αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Βόλο

Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι ένα νέο αεροδρόμιο που χτίστηκε για να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με δυνατότητα εξυπηρέτησης χιλιάδων επιβατών καθημερινά.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δρομολόγια που έχουν αναζητήσει οι χρήστες της σελίδας μας αλλά και μέσες τιμές ανάλογα με το μήνα που αναζητείτε. Μπορείτε να διαλέξετε το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και να δείτε τον πίνακα με ενδεικτικές τιμές ανά μήνα, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε είναι οικονομικότερο να μεταβείτε στον τόπο προορισμού σας.

Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου Βόλου
φωτ: Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου Βόλου
Πρώτα θα βρείτε πτήσεις προς Βόλο, με έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού προς Βόλο και ακριβώς πιο κάτω πτήσεις από Βόλο προς πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η σύνδεση του Βόλου με πόλεις της Ευρώπης κατά κανόνα διακόπτεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι αρκετές εταιρείες χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο για τις πτήσεις τους.

Αφού ενημερωθείτε για τις διακυμάνσεις των τιμών ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας και αποφασίσετε για το πότε θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου σας από την κεντρική σελίδα, με τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτα αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια πλέον είναι ηλεκτρονικά, επομένως για να ταξιδέψετε δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σε εκτυπωμένη μορφή, παρά μόνο το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας που σας δίνεται άμεσα τη στιγμή της κράτησης και με το οποίο μπορείτε να κάνετε online check-in, αλλά ακόμη και αλλαγές στην πτήση, προσθήκη αποσκευών και πολλές ακόμη υπηρεσίες που πιθανόν προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την οποία επιλέξατε να ταξιδέψετε.

Αεροδρόμια: Νέας Αγχιάλου (VOL)