Μοιράσου το:


Germanwings

Αεροπορική Germanwings
Κωδικός ΙΑΤΑ: 4U
Χώρα: Γερμανία
Έδρα: Cologne Bonn (CGN)

Περιγραφή

Η Germanwings είναι μία εταιρία πτήσεων χαμηλού κόστους, θυγατρική της Lufthansa. Ιδρύθηκε το 1997 με την επωνυμία Eurowings και λειτουργεί ως Germanwings από το 2002. Έδρα της είναι η Βόννη της Γερμανίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 0044(0)871 221 0075 (χρέωση εξωτερικού)

για κρατήσεις με Germanwings κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η Germanwings διαθέτει συνολικά 32 αεροσκάφη τύπου Airbus, με δυνατότητα εξυπηρέτησης 144-150 επιβατών . Ακόμη 6 αεροπλάνα του ίδιου τύπου πρόκειται να προστεθούν στον στόλο της εταιρίας, στο άμεσο μέλλον.

Προορισμοί

Η Germanwings εξυπηρετεί κυρίως προορισμούς στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση σε πόλεις της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Πραγματοποιεί επίσης πτήσεις σε Μαρόκο, Τυνησία, Ισραήλ και πόλεις της Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Άγκυρα και Αττάλεια).

Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη σε πόλεις της Γερμανίας.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Germanwings είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Germanwings σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Germanwings

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Κολωνία - Cologne Bonn (CGN)