Μοιράσου το:


Astra Airlines

Αεροπορική Astra Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: A2
Χώρα: Ελλάδα
Έδρα: Thessaloniki International Macedonia (SKG)

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Astra Airlines είναι μία νέα εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 και έχει έδρα το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις που προσφέρει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δίνει τη δυνατότητα σε γκρουπ από 50 έως 112 άτομα να ταξιδέψουν σε πολλούς προορισμούς της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής με πτήσεις charter. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 489 392.

για κρατήσεις με Astra Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από δύο αεροσκάφη τύπου BAe 146-300 με καμπίνα 112 θέσεων και ένα Airbus A320-200 με καμπίνα 170 θέσεων.

Προορισμοί

Η Astra Airlines πραγματοποιεί όλο το χρόνο δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς πολλούς προορισμούς τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Οι προορισμοί στο εσωτερικό είναι από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα, Κέρκυρα, Σάμο, Σαντορίνη, Μύκονο και Χίο, καθώς επίσης και από την Αθήνα για το αεροδρόμιο της Σητείας στην Κρήτη.

Πολιτική αποσκευών

Οι αποσκευές που μπορείτε να μεταφέρετε δωρεάν με την Astra Airlines είναι μία αποσκευή έως 15 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και με διαστάσεις έως 55 cm Χ 40 cm Χ 20 cm. Εάν η αποσκευή είναι από 15-32 κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση υπέρβαρου. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη μεταφορά αποσκευής που υπερβαίνει τα 32 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Astra Airlines σε προορισμούς της Ελλάδας και της ανατολικής Ευρώπης. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Astra Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Σητεία - Σητείας (JSH)  

Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Χίου
Πτήσεις από αεροδρόμιο Καλαμάτας
Πτήσεις από αεροδρόμιο Σητείας