Μοιράσου το:


Air Berlin

Αεροπορική Air Berlin
Κωδικός ΙΑΤΑ: AB
Χώρα: Γερμανία
Έδρα: Berlin Tegel (TXL)
Συμμαχία: Oneworld

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία AirBerlin είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία της Γερμανίας μετά τη Lufthansa, και είναι η έκτη μεγαλύτερη εταιρεία της Ευρώπης όσο αφορά τον όγκο επιβατών που μεταφέρει. Εξυπηρετεί 23 γερμανικές πόλεις, πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθώς επίσης και διάσημους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο, τα Κανάρια νησιά, τη βόρεια Αφρική, τη νοτιοανατολική Ασία, την Καραϊβική και προορισμούς της Αμερικής. Το 2010 η Oneworld Alliance κάλεσε την AirBerlin να γίνει μέλος, κάτι που έγινε πραγματικότητα στις 20 Μαρτίου 2012. Το 2010 μετακινήθηκαν με αεροσκάφη της εταιρείας 33,6 εκατομμύρια επιβάτες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3531242

για κρατήσεις με Air Berlin κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της AirBerlin αποτελείται από 147 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 72 είναι τύπου Airbus, τα 65 είναι τύπου Boeing για διεθνείς προορισμούς και 10 αεροσκάφη τύπου Bombardier που εξυπηρετούν τοπικά δρομολόγια σε μικρά αεροδρόμια.

Προορισμοί

Η AirBerlin πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη, ενώ εποχιακά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εξυπηρετεί τους και τους παρακάτω ελληνικούς προορισμούς: Άραξος(Πάτρα), Βόλος, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Καβάλα, Καλαμάτα, Κάρπαθος, Κέρκυρα, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη(Λέσβος), Πρέβεζα, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Χανιά. Όλοι οι προορισμοί συνδέονται με το Βερολίνο(εκτός από το Άραξο που συνδέεται μόνο με τη Ζυρίχη), και πολλές ακόμη πόλεις της Ευρώπης, ενώ εξαιτίας της συμμετοχής της εταιρείας στον όμιλο Oneworld δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πολιτική αποσκευών

Οι κανονισμοί μέγιστου ορίου αποσκευών χωρίς χρέωση της airberlin είναι οι ακόλουθοι:

Σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων επιτρέπεται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και διαστάσεων 55x40x20 cm εκτός από την FlyFlex όπου επιτρέπονται δύο χειραποσκευές. Στις κατηγορίες FlyDeal, FlyClassic και FlyFlex επιτρέπεται εκτός από τη χειραποσκευή και ένα λάπτοπ. Στη Business Class επιτρέπονται δύο χειραποσκευές έως 6 κιλά η καθεμία και ένα λάπτοπ.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και ταξιδέψτε με την airberlin σε Βερολίνο, Ζυρίχη και πολλούς ακόμη προορισμούς. Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις προσφορές της εταιρείας από το travelsales.gr/.

Πτήσεις Air Berlin

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»
Ντίσελντορφ - Dusseldorf (DUS)  
Δρέσδη - Dresden (DRS)