Μοιράσου το:


Air One

Αεροπορική Air One
Κωδικός ΙΑΤΑ: AP
Χώρα: Ιταλία
Έδρα: Milan Malpensa (MXP)

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία AirOne αποτελεί θυγατρική low cost εταιρεία της Alitalia και δραστηριοποιείται στο εσωτερικό της Ιταλίας, στην Ευρώπη και σε προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, χρησιμοποιώντας ως έδρα τα αεροδρόμια του Μιλάνου, της Βενετίας και της Πίζας, με 36 προορισμούς σε 15 χώρες. Το όνομα της εταιρείας έχει διττή σημασία, καθώς εκτός από την προφανή αγγλική σημασία, "airone" στα ιταλικά σημαίνει ερωδιός, που είναι και το σύμβολο της εταιρείας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3535284-5

για κρατήσεις με Air One κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της AirOne αποτελείται από 10 αεροσκάφη Airbus A320-200, ένα χωρητικότητας 165 θέσεων και 9 χωρητικότητας 180 θέσεων.

Προορισμοί

Η εταιρεία πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις στην Αθήνα από τα αεροδρόμια της Πίζας και της Βενετίας, ενώ πραγματοποιεί και εποχιακά δρομολόγια από το Μιλάνο και τη Βενετία σε Ηράκλειο, Κέρκυρα, Μύκονο και Ρόδο.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της AirOne είναι η ακόλουθη:

Όλοι οι επιβάτες δικαιούνται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά, ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, τσάντα πλάτης, τσάντα λάπτοπ κλπ) και μέγιστες διαστάσεις 55 cm X 35 cm X 25 cm.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και ταξιδέψτε με την AirOne σε Ευρώπη και βόρεια Αμερική από τη Βενετία, το Μιλάνο και την Πίζα. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πραγματοποιήστε οικονομικά ταξίδια για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους.

Πτήσεις Air One

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»