Μοιράσου το:


Avianca

Αεροπορική Avianca
Κωδικός ΙΑΤΑ: AV
Χώρα: Κολομβία
Έδρα: El Dorado International (BOG)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Avianca είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε στην Αμερική και η δεύτερη στον κόσμο μετά την KLM. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της Κολομβίας και μία από τις σημαντικότερες στη Λατινική Αμερική και την Ιβηρική χερσόνησο. Η έδρα της βρίσκεται στο αεροδρόμιο El Dorado της Μπογκοτά από όπου πραγματοποιούνται προγραμματισμένες και εποχιακές πτήσεις στην Αμερική και την Ευρώπη. Από τον Ιούνιο του 2012 αποτελεί επίσημο μέλος της συμμαχίας Star Alliance.

για κρατήσεις με Avianca κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Avianca το 2012 αποτελούνταν από 9 Airbus A330-200, 27 Airbus A320-200, 12 Airbus A319-100, 10 Airbus A318-100, 10 Fokker 50, 4 Boeing 767-200ER(BDSF) και 1 Boeing 767-300ER(BDSF).

Προορισμοί

Προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό προορισμών στην Κολομβία και σε χώρες της Αμερικής και της Ευρώπης, τόσο με αεροσκάφη του δικού της στόλου όσο και με πτήσεις κοινού κωδικού με εταιρείες της συμμαχίας Star Alliance.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Avianca είναι η εξής:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 10 κιλά με μέγιστες διαστάσεις που δεν πρέπει να ξεπερνούν το συνολικό όγκο των 115 κυβικών εκατοστών καθώς και ένα προσωπικό αξεσουάρ (γυναικεία τσάντα, τσάντα λάπτοπ, τσάντα πλάτης, κτλ). Οι επιβάτες της Business Class έχουν το δικαίωμα δύο χειραποσκευών και ενός προσωπικού αξεσουάρ με μέγιστα όρια βάρους και διαστάσεων όπως προαναφέρθηκαν.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Avianca σε προορισμούς της Ισπανίας, της Καραϊβικής, της Βόρειας και της λατινικής Αμερικής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Avianca

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.