Μοιράσου το:


Air China

Αεροπορική Air China
Κωδικός ΙΑΤΑ: CA
Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Έδρα: Beijing Capital International (PEK)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Air China ιδρύθηκε το 1988 και αυτή τη στιγμή είναι η πλέον κερδοφόρα αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ενώ είναι η τέταρτη αεροπορική εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών. Έχει ως σύμβολο το φοίνικα, είναι μέλος της Star Alliance και έχει έδρα το Πεκίνο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3534245

για κρατήσεις με Air China κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η Air China διαθέτει ένα στόλο 293 αεροσκαφών, με μέσο όρο ηλικίας τα 7,5 χρόνια. Ο στόλος αποτελείται από 123 αεροσκάφη Airbus A319, A320, A321, A330, A340 και 172 ενεργά αεροσκάφη Boeing 737, 747, 757, 767 και 777, ενώ η εταιρεία στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης του στόλου της αποκτά νέα αεροσκάφη, ενώ αποσύρει παλαιότερα. Σε όλα τα αεροσκάφη της η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σε όλους τους επιβάτες της.

Προορισμοί

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Air China ακουθεί τους εξής κανόνες:


Οι χειραποσκευές των επιβατών της First και Business class πρέπει να είναι έως 8 κιλά και μπορεί να είναι χωρισμένες σε δύο μέρη. Για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης, η χειραποσκευή μπορεί να είναι μόνο σε μία τσάντα και με ανώτερο όριο τα 5 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr με την China Air με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Μείνετε ενημερωμένοι για προσφορές της εταιρείας από το travelsales.gr για τις πτήσεις της και πραγματοποιήστε το ταξίδι σας οικονομικά σε προορισμούς της Ασίας και της Άπω Ανατολής.

Πτήσεις Air China

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»