Μοιράσου το:


Aer Lingus

Αεροπορική Aer Lingus
Κωδικός ΙΑΤΑ: EI
Χώρα: Ιρλανδία
Έδρα: Dublin (DUB)

Περιγραφή

H Aer Lingus είναι μία ιδιωτική ιρλανδική εταιρεία και έχει υπάρξει ο εθνικός αερομεταφορέας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Με βάση το αεροδρόμιο του Δουβλίνου, πραγματοποιεί πτήσεις σε χώρες της Ευρώπης, στις Η.Π.Α. και το Μαρόκο. Αν και δεν είναι μέλος κάποιας αεροπορικής συμμαχίας, συνεργάζεται με πολλές εταιρείες που ανήκουν σε συμμαχίες γεγονός που της επιτρέπει να προσφέρει ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες της.
Τηλέφωνο:210-3530376-7

για κρατήσεις με Aer Lingus κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της αποτελείται από 2 Airbus A319, 31 Airbus A320-200, 3 Airbus A321-200, 3 Airbus A330-200 και 4 Airbus A330-300.

Προορισμοί

Πραγματοποιεί πτήσεις στην Ευρώπη, τις Η.Π.Α., τη βόρεια Αφρική και την Ασία. Στη χώρα μας πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς την Αθήνα και την Κέρκυρα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Πολιτική αποσκευών

Η χρέωση της Aer Lingus για τις αποσκευές ακολουθεί τους εξής κανόνες:

Για πτήσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

Για πτήσεις από και προς τις Η.Π.Α.

Επιτρέπεται μία χειραποσκευή με ανώτατο όριο τα 10 κιλά και διαστάσεις 55cm x 40cm x 24cm (ύψος/πλάτος/βάθος).

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Κάνετε κράτηση τώρα από το travelsales.gr με τις φθηνότερες τιμές στην αγορά και ταξιδέψτε σε προορισμούς της Aer Lingus στην Ιρλανδία, την Αγγλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές της εταιρείας και πετάξτε σε όλο τον κόσμο οικονομικά με το travelsales.gr!

Πτήσεις Aer Lingus

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.