Μοιράσου το:


Ellinair

Αεροπορική Ellinair
Κωδικός ΙΑΤΑ: EL
Χώρα: Ελλάδα
Έδρα: Thessaloniki International Macedonia (SKG)

Περιγραφή

Η εταιρεία Ellinair ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2013 και χρησιμοποιεί ως βάση της το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία Ellinair είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Mouzenidis Group.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 471193, 2310 476850

για κρατήσεις με Ellinair κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Ellinair προς το παρόν αποτελείται από ένα αεροσκάφος τύπου BAe RJ-85 96 θέσεων.

Προορισμοί

Η Ellinair χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο Ι.Καποδίστριας της Κέρκυρας στην Ελλάδα για προορισμούς σε Ρωσία, Ουκρανία, Λετονία.

Πιο συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πτήσεις προς Κίεβο, Λβιβ, Χάρκοβο, Ντονέτσκ, Οδησσό και Ντνιπροπετρόφσκ στην Ουκρανία, προς Μπριάνσκ, Βορόνεζ, Μινεράλνιε Βόντι και Καλίνινγκραντ στη Ρωσία, προς Ρίγα στη Λετονία και προς Μπάρι στην Ιταλία.

Από την Κέρκυρα πραγματοποιούνται πτήσεις προς Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Περμ, Ραστόφ-να Ντανού, Σαμάρα, Βόλγκαγκραντ και Γιεκατερίνμπουργκ στη Ρωσία, προς Κίεβο στην Ουκρανία και προς Ρίγα στη Λετονία.

Πολιτική αποσκευών

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία αποσκευή των 20 κιλών και μία χειραποσκευή των 8 κιλών, μέγιστων διαστάσεων 55x40x20.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr με την Ellinair με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Μείνετε ενημερωμένοι για προσφορές της εταιρείας από το travelsales.gr για τις πτήσεις της και πραγματοποιήστε το ταξίδι σας οικονομικά σε προορισμούς σε Ρωσία και Ουκρανία.

Πτήσεις Ellinair

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.