Μοιράσου το:


Gulf Air

Αεροπορική Gulf Air
Κωδικός ΙΑΤΑ: GF
Χώρα: Μπαχρέιν
Έδρα: Bahrain International (BAH)

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρία Gulf Air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν και έχει έδρα το Μουχάρακ. Ιδρύθηκε το 1950 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες εταιρίες της Μέσης Ανατολής. Είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3220851

για κρατήσεις με Gulf Air κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Gulf Air αποτελείται από 35 αεροσκάφη, τύπου Airbus και Embraer. Η εταιρία έχει αναγγείλει την απόκτηση ακόμη 42 αεροσκαφών για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Προορισμοί

Περισσότεροι από 40 διεθνείς προορισμοί εξυπηρετούνται από την Gulf Air, με ιδιαίτερη έμφαση στις πτήσεις από το Μπαχρέιν προς Λονδίνο, Παρίσι, Ντουμπάι, Καράτσι και Βομβάη.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Gulf Air είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ενώ οι επιβάτες της Falcon Gold μπορούν να έχουν μαζί τους δύο χειραποσκευές συνολικού βάρους 9 κιλών.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Gulf Air σε προορισμούς σε Ευρώπη και Ασία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Gulf Air

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Μπαχρέιν - Μπαχρέιν (BAH)