Μοιράσου το:


Jat Airways

Αεροπορική Jat Airways
Κωδικός ΙΑΤΑ: JU
Χώρα: Σερβία
Έδρα: Belgrade Nikola Tesla (BEG)

Περιγραφή

Η εταιρεία Jat airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας. Ιδρύθηκε το 1927 με το όνομα Aeroput, ανέστειλλε τη λειτουργία της κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και το 1947 μετονομάστηκε και συνέχισε να πετάει έως και σήμερα, κάνοντας έτσι την εταιρεία μία από τις παλαιότερες εταιρείες σε λειτουργία στον κόσμο. Χρησιμοποιεί ως έδρα το αεροδρόμιο Nikola Tesla στο Βελιγράδι και πραγματοποιεί δρομολόγια σε 27 προορισμούς σε 20 χώρες, αλλά και μισθωμένα δρομολόγια σε άλλους προορισμούς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3622417

για κρατήσεις με Jat Airways κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 4 αεροσκάφη ATR 72-202 66 θέσεων και 10 Boeing 737-300 126 θέσεων.

Προορισμοί

Η Jat airways πραγματοποιεί δρομολόγια σε 28 τακτικούς και 6 εποχιακούς προορισμούς στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Με τη χώρα μας συνδέεται με τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Iberia είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή, το βάρος της οποίας δε συνυπολογίζεται στο συνολικό βάρος των αποσκευών.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Jat Airways σε προορισμούς σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Jat Airways

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Βελιγράδι - Belgrade Nikola Tesla (BEG)  

Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Βελιγράδι - Belgrade Nikola Tesla (BEG)