Μοιράσου το:


Air Malta

Αεροπορική Air Malta
Κωδικός ΙΑΤΑ: KM
Χώρα: Μάλτα
Έδρα: Malta Luqa International (MLA)

Περιγραφή

Η Air Malta είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Μάλτας με έδρα τη Luqa. Ως βάση χρησιμοποιεί το διεθνές αεροδρόμιο της Μάλτας. Ιδρύθηκε το 1974 και πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις σε πάνω από 50 προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική και ανατολική Μεσόγειο, με πάνω από 200 πτήσεις την εβδομάδα.
Τηλέφωνο:210-3530170

για κρατήσεις με Air Malta κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Air Malta αποτελείται από 12 αεροσκάφη 7 Airbus A320 και 5 Airbus A319 με μέσο όρο 7,1 χρόνια.

Προορισμοί

Πραγματοποιούνται δρομολόγια σε 50 προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική και ανατολική Μεσόγειο. Έχει προγραμματισμένα δρομολόγια προς το Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώνει τη Μάλτα με την Κέρκυρα.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Air Malta είναι η εξής:


Σημείωση: Οι αποσκευές του κάθε επιβάτη υπολογίζονται με το συνολικό τους βάρος και όχι με τον αριθμό βαλιτσών, επομένως μπορεί ο κάθε επιβάτης να ρυθμίσει το σύνολο των αποσκευών του ανάλογα με το πως θεωρεί ότι είναι βολικότερο για τον ίδιο, αρκεί να μην ξεπερνά το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τιμών. Επίσης, όταν δύο ή παραπάνω άτομα ταξιδεύουν μαζί, υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστούν τα κιλά του ταξιδιού. Οι κανονισμοί αυτοί ισχύουν για την Air Malta και πρέπει να προσέχετε σε περίπτωση που θα συνεχίσετε με άλλη εταιρεία.

Οι επιβάτες της Business class μπορούν να μεταφέρουν χειραποσκευές έως 15 κιλών ανά άτομο και οι επιβάτες της Economy class χειραποσκευές μέγιστου βάρους 10 κιλών. Οι διαστάσεις του δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 20 cm x 40 cm x 55 cm.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Air Malta στη Μάλτα, την Ευρώπη, τη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας από το newsletter του travelsales.com και επωφεληθείτε των χαμηλών τιμών για οικονομικές διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια.

Πτήσεις Air Malta

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Βαλέτα - Malta Luqa (MLA)  
Σόφια - Sofia (SOF)