Μοιράσου το:


LAN Airlines

Αεροπορική LAN Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: LA
Χώρα: Χιλή
Έδρα: Comodoro Arturo Merino Benítez International (SCL)
Συμμαχία: Oneworld

Περιγραφή

Η LAN Airlines είναι μία χιλιανή εταιρεία που πραγματοποιεί πτήσεις σε Χιλή, Αργεντινή, Κολομβία, Ισημερινό και Περού. Η έδρα της είναι η Χιλή και χρησιμοποιεί ως βάση το αεροδρόμιο του Σαντιάγκο. Από το 2000 είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld. Είναι μία από τις εταιρείες με το μεγαλύτερο όγκο επιβατών στη νότια Αμερική και συγκαταλέγεται σε μία από τις 40 εταιρείες με το μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως.

για κρατήσεις με LAN Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 131 αεροσκάφη: 8 Airbus A318-100, 26 Airbus A319-100, 45 Airbus A320-200, 5 Airbus A340-300, 30 Boeing 767-300ER, 12 Boeing 767-300F, 2 Boeing 777F και 1 Boeing 787-8. Υπάρχουν παραγγελίες για νέα αεροσκάφη που θα αντικαταστήσουν παλαιότερα του στόλου, ο οποίος έχει μέσο όρο ηλικίας τα 5,5 χρόνια.

Προορισμοί

Πραγματοποιεί πτήσεις στη βόρεια και νότια Αμερική, την Καραϊβική, την Ωκεανία και την Ευρώπη. Οι κύριοι προορισμοί με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι στο Μαϊάμι, το Μπουένος Άιρες και στη Μαδρίτη.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Lan Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και ένα προσωπικό αντικείμενο ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν μία χειραποσκευή 16 κιλών και ένα προσωπικό αντικείμενο.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Lan Airlines σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια και Βόρεια Αμερική και Καραϊβική. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις LAN Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.