Μοιράσου το:


Luxair

Αεροπορική Luxair
Κωδικός ΙΑΤΑ: LG
Χώρα: Λουξεμβούργο
Έδρα: Luxembourg Findel (LUX)

Περιγραφή

Η εταιρεία Luxair είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Αποτελεί τη συνέχεια της εταιρείας Luxembourg Airlines, που είχε ιδρυθεί το 1948, και δημιουργήθηκε έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετηθεί το αυξανόμενο επιβατικό κοινό από το Λουξεμβούργο με την υπόλοιπη Ευρώπη. Πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις σε 50 προορισμούς σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, ενώ εξυπηρετεί και πάρα πολλούς εποχιακούς τουριστικούς προορισμούς.

για κρατήσεις με Luxair κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 18 αεροσκάφη, 5 Boeing, 5 Bombardier Dash 8 Q400 και 8 Embraer ERJ 145.

Προορισμοί

Η εταιρεία έχει προγραμματισμένα δρομολόγια συνδέοντας την Αθήνα με το Λουξεμβούργο, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει δρομολόγια και για Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο και Χανιά, δίνοντας τη δυνατότητα σύνδεσης με 50 προορισμούς της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Luxair είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 7 κιλά και κάθε επιβάτης της Business Class μπορεί να έχει δύο χειραποσκευές έως 7 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Luxair σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Luxair

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.