Μοιράσου το:


El Al Israel Airlines

Αεροπορική El Al Israel Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: LY
Χώρα: Ισραήλ
Έδρα: Ben Gurion (TLV)

Περιγραφή

Η El Al Israel είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ και εδρεύει στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion στο Τελ Αβίβ. Ιδρύθηκε το 1948 και έκτοτε έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην ιστορία της χώρας. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μεταφοράς των περισσότερων επιβατών σε μία πτήση από το Μάιο του 1990, όπου μετέφερε 1.087 επιβάτες με ένα Boeing 747.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9341500

για κρατήσεις με El Al Israel Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της El Al Israel αριθμεί συνολικά 43 αεροσκάφη τύπου Boeing, ενώ στο άμεσο μέλλον πρόκειται να προστεθούν ακόμη 4 αεροσκάφη του ίδιου τύπου.

Προορισμοί

Η El Al Israel εξυπηρετεί προορισμούς και στις 5 ηπείρους, με έμφαση στους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Από την Αθήνα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις στο Τελ Αβίβ και εποχιακά από τη Ρόδο.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της El Al Israel είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά στην οικονομική θέση, δύο χειραποσκευές έως 20 (16+4) κιλά εάν η θέση ανήκει στην Business Class και δύο χειραποσκευές έως 24 κιλά (16+8) εάν ταξιδεύετε στη First Class.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την El Al Israel σε προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr

Πτήσεις El Al Israel Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»