Μοιράσου το:


Czech Airlines

Αεροπορική Czech Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: OK
Χώρα: Τσεχία
Έδρα: Prague Vaclav Havel (PRG)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η Czech Airlines είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της Τσεχίας και συνδέει την Πράγα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες . Ιδρύθηκε το 1923 και είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9652957-8

για κρατήσεις με Czech Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Czech Airlines αποτελείται από 27 αεροσκάφη, από τα οποία τα 15 είναι τύπου Airbus και χρησιμοποιούνται για μακρινές αποστάσεις, τα 5 τύπου Boeing και χρησιμοποιούνται για μεσαίες αποστάσεις και τα 7 τύπου ATR που εξυπηρετούν κοντινές αποστάσεις.

Προορισμοί

Η εταιρία εξυπηρετεί περισσότερα από 60 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, σε προορισμούς στην κεντρική Ασία, τη Μικρά Ασία, την κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Czech Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά στην οικονομική θέση, μία χειραποσκευή 12 κιλών εάν ταξιδεύει στην Economy Flex και δύο χειραποσκευές έως 12 κιλά εάν θέση ανήκει στην Business Class.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Czech Airlines σε προορισμούς της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Czech Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»