Μοιράσου το:


Royal Jordanian

Αεροπορική Royal Jordanian
Κωδικός ΙΑΤΑ: RJ
Χώρα: Ιορδανία
Έδρα: Queen Alia International (AMM)
Συμμαχία: Oneworld

Περιγραφή

Η Royal Jordanian αποτελεί τον εθνικό αερομεταφορέα της Ιορδανίας,με έδρα το Αμμάν. Ιδρύθηκε το 1963 με μόλις 3 αεροσκάφη, για να φτάσει στις μέρες μας να πραγματοποιεί περισσότερες από 500 πτήσεις εβδομαδιαίως.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9242600

για κρατήσεις με Royal Jordanian κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η Royal Jordanian διαθέτει έναν στόλο που αποτελείται από 32 αεροσκάφη τύπου Airbus και Embraer. Στα πλαίσια του διαρκούς εκσυγχρονισμού, η εταιρία έχει αναγγείλει την απόκτηση 11 αεροσκαφών τύπου Boeing που θα παραδοθούν στις αρχές του 2014.

Προορισμοί

Η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 60 διεθνείς προορισμούς, με έμφαση στις πόλεις της Μέσης Ανατολής. Στη χώρα μας, εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνδέοντας την Αθήνα με το Αμμάν 5 φορές την εβδομάδα.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Royal Jordanian είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 7 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 15 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Royal Jordanian σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο και τη Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Royal Jordanian

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αμμάν - Queen Alia (AMM)