Μοιράσου το:


Singapore Airlines

Αεροπορική Singapore Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: SQ
Χώρα: Σιγκαπούρη
Έδρα: Changi International (SIN)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Singapore Airlines είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης, με ισχυρότατη παρουσία στη νότια, νοτιοανατολική και ανατολική Ασία, καθώς και στη λεγόμενη "διαδρομή του καγκουρό", τη διαδρομή δηλαδή που ενώνει την Αγγλία με την Αυστραλία μέσω σταθμών της Άπω Ανατολής. Η Singapore Airlines πραγματοποιεί και δρομολόγια πάνω από τον Ειρηνικό, και μάλιστα είναι η εταιρεία με τις δύο μεγαλύτερες σε διάρκεια εμπορικές πτήσεις, μία από τη Σιγκαπούρη στο Newark και από Σιγκαπούρη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3531259

για κρατήσεις με Singapore Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 106 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου από πέντε τύπους μοντέλων, Airbus A330, A340, A380, Boeing 747 και Boeing 777. Μάλιστα, η Singapore Airlines ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην αγορά τα Airbus 380, τα μεγαλύτερα επιβατικά αεροσκάφη στον κόσμο αυτή τη στιγμή με χωρητικότητα 471 θέσεων επιβατών.

Προορισμοί

H Singapore Airlines πετάει σε 63 διεθνείς προορισμούς σε 35 χώρες του κόσμου, χρησιμοποιώντας ως βάση το διεθνές αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, ενώ ως μέλος της Star Alliance προσφέρει τη δυνατότητα συνδυασμού δρομολογίων με άλλες εταιρείες της συμμαχίας.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Singapore Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 7 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business, First Class και των σουιτών μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 7 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Singapore Airlines σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια και νότια Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Singapore Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»