Μοιράσου το:


Aeroflot

Αεροπορική Aeroflot
Κωδικός ΙΑΤΑ: SU
Χώρα: Ρωσία
Έδρα: Sheremetyevo International (SVO)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η Aeroflot - Russian Airlines, γνωστή ως Aeroflot, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ρωσίας. Ιδρύθηκε το 1923 και είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στον κόσμο. Εδρεύει στο διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας. Από τον Απρίλιο του 2006 ανήκει στην αεροπορική συμμαχία SkyTeam.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3530611, -12, -13

για κρατήσεις με Aeroflot κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρίας αποτελείται από 111 αεροσκάφη συνολικά, τύπου Boeing και Airbus. Στα πλαίσια του διαρκούς εκσυγχρονισμού, η εταιρία έχει προχωρήσει στην παραγγελία 22 αεροπλάνων τύπου Airbus και 22 Boeing, που θα ενισχύσουν τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, ενώ ακόμη 126 ρώσικα αεροσκάφη τύπου Sukhoi SuperJet πρόκειται να προστεθούν έως το 2020 στον στόλο της Aeroflot.

Προορισμοί

H Aeroflot εξυπηρετεί 97 προορισμούς, σε 48 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, στην Ασία, την Βόρεια Αμερική και την Αφρική.
Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα για Μόσχα, με απευθείας πτήσεις.

Πολιτική αποσκευών

Το μέγιστο όριο αποσκευών χωρίς επιπλέον χρέωση με την Aeroflot ακολουθεί τους παρακάτω κανονισμούς:

Οι επιβάτες της business Class έχουν τη δυνατότητα μίας χειραποσκευής έως 15 κιλά, ενώ οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μία χειραποσκευή των 10 κιλών.

Οι παραπάνω κανονισμοί αφορούν πτήσεις που γίνονται αποκλειστικά με την Aeroflot. Σε περίπτωση συνέχισης του ταξιδιού με άλλη αεροπορική εταιρεία ενημερωθείτε για την πολιτική και της δεύτερης εταιρείας, καθώς μπορεί τα όρια να είναι διαφορετικά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και πτήσεις της Aeroflot από το travelsales.gr και ταξιδέψτε σε πόλεις της Ρωσίας αλλά και σε προορισμούς της Ασίας και της Ευρώπης. Μείνετε ενημερωμένοι για προσφορές της εταιρείας και πετάξτε στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και πολλές πόλεις της Ρωσίας από το travelsales.gr!

Πτήσεις Aeroflot

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»