Μοιράσου το:


Saudia

Αεροπορική Saudia
Κωδικός ΙΑΤΑ: SV
Χώρα: Σαουδική Αραβία
Έδρα: King Abdulaziz International (JED)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η εταιρεία Saudi Arabian Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Σαουδικής Αραβίας με πτήσεις σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη και βόρεια Αμερική χρησιμοποιώντας ως βάση το αεροδρόμιο Rey Abdulaziz de Yida. Ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 1946 και είναι τμήμα που ανήκει και διοικείται από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

για κρατήσεις με Saudia κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 102 αεροσκάφη εκ των οποίων 4 Boeing 747-400, 23 Boeing 777-200, 5 Boeing 777-300ER, 35 Airbus 320, 12 Airbus 321, 8 Airbus 330 και 15 Embraer 170.

Προορισμοί

Πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη και βόρεια Αμερική, ενώ πραγματοποιεί επιπλέον πτήσεις τις εορταστικές περιόδους του Ραμαζάνι και του Χατζ.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Saudi Arabian Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 7 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 9 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Saudi Arabian Airlines σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια Αμερική, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Saudia

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.