Μοιράσου το:


Transaero

Αεροπορική Transaero Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: UN
Χώρα: Ρωσία
Έδρα: Domodedovo International (DME)

Περιγραφή

Η Transaero είναι μία μεγάλη ρώσικη αεροπορική εταιρία που εδρεύει στο διεθνές αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Ιδρύθηκε το 1990 ως εταιρία ναυλωμένων πτήσεων από την Aeroflot και υπήρξε η πρώτη ιδιωτική αεροπορική εταιρία της Ρωσίας, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

για κρατήσεις με Transaero Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Transaero αποτελείται από συνολικά 92 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 89 είναι τύπου Boeing και 3 τύπου Tupolev. Η εταιρία έχει αναγγείλει την απόκτηση ακόμη 13 αεροσκαφών τύπου Boeing, 12 Airbus και 7 Tupolev που θα ενισχύσουν και θα εκσυγχρονίσουν τον στόλο της.

Προορισμοί

Η Transaero πραγματοποιεί πτήσεις σε πόλεις της Ρωσίας, στο Καζακστάν, στην Ουκρανία και σε επιλεγμένους προορισμούς σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αφρική.
Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί απευθείας πτήσεις στην Αγία Πετρούπολη, ενώ εποχιακά εξυπηρετεί πτήσεις από Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Transaero είναι η ακόλουθη:

Καμία αποσκευή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 κιλά σε βάρος. Εάν, λοιπόν, ταξιδεύετε στη Business ή Imperial πρέπει να μοιράσετε τις αποσκευές σας σε διαφορετικές βαλίτσες.

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά, της Business δύο χειραποσκευές έως 8 κιλά και οι επιβάτες της Imperial μπορούν να έχουν δύο χειραποσκευές έως 10 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Transaero σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική, Αμερική και Ασία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Transaero Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.