Αεροδρόμιο Σίδνεϋ

Sydney Kingsford Smith Airport

Μάθε χρήσιμες πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Σίδνευ, πτήσεις εσωτερικού και δρομολόγια εξωτερικού, μέσα μαζικής μεταφοράς και τερματικούς σταθμούς (terminal)

Το εξωτερικό ενός από τους τερματικούς σταθμούς στο Αεροδρόμιο του Σίδνεϋ. Φωτογραφία: Mw12310 / CC BY-SA 3.0

Το διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϋ είναι ένα από τα παλιότερα αεροδρόμια που εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία στον κόσμο και είναι το κύριο αεροδρόμιο της πόλης.

Διαθέτει τρεις αεροδιαδρόμους και τρεις τερματικούς σταθμούς, με τον τερματικό 1 να εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις και τους τερματικούς 2 και 3 να εξυπηρετούν πτήσεις εσωτερικού.

Πραγματοποιούνται πτήσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, της Ασίας, της βόρειας και νότιας Αμερικής και σημαντικές πόλεις και αεροδρόμια της Ευρώπης.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Σίδνεϋ

Αναζήτηση
Σημαία Αυστραλία Αυστραλία
location
Σίδνεϊ
SYD
Κωδικός IATA
14:59
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Σίδνεϋ

Τρένο: Υπάρχουν δύο γραμμές τρένου που ξεκινούν από το αεροδρόμιο. Η γραμμή για διεθνείς πτήσεις που ξεκινά ακριβώς κάτω από τον τερματικό σταθμό 1, όπου φτάνουν οι διεθνείς πτήσεις και η γραμμή πτήσεων εσωτερικού που ξεκινά κάτω από το χώρο στάθμευσης οχημάτων που βρίσκεται ανάμεσα στους τερματικούς σταθμούς 2 και 3.

Λεωφορείο: Η γραμμή 400 από το Burwood στο σιδηροδρομικό σταθμό Bondi Junction σταματά στους τερματικούς σταθμούς διεθνών και εσωτερικών πτήσεων. Ενώνει το αεροδρόμιο με τα ανατολικά προάστια, την περιοχή Inner West και την περιοχή St George.

Shuttle Bus:Σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο απευθείας στο ξενοδοχείο σας. Η κράτηση μπορεί να γίνει στο γραφείο της εταιρείας στον τερματικό σταθμό 3, αν και είναι προτιμότερο να γίνει η κράτηση από το διαδίκτυο πριν την άφιξή σας, καθώς έτσι θα είναι φθηνότερο.

Μοιράσου με φίλους