Πως να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια μέσω ίντερνετ;

Η κράτηση πτήσης μέσω διαδικτύου είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά ταξίδια. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια πτήση μέσω διαδικτύου:

Αποφασίστε πού και πότε θέλετε να πάτε

calendar

Το πρώτο βήμα για την online κράτηση μιας πτήσης είναι να αποφασίσετε πού θέλετε να πάτε και πότε θέλετε να ταξιδέψετε. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως ο προϋπολογισμός σας, ο σκοπός του ταξιδιού σας και τυχόν χρονικοί περιορισμοί που μπορεί να έχετε.

Ερευνήστε αεροπορικές εταιρείες και συγκρίνετε τιμές

Μόλις μάθετε πού θέλετε να πάτε και πότε θέλετε να ταξιδέψετε, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εξετάζετε αεροπορικές εταιρείες και να συγκρίνετε τις τιμές. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο σύγκρισης για να λάβετε προσφορές από πολλές αεροπορικές εταιρείες ταυτόχρονα.

Επιλέξτε πτήση και κάντε κράτηση

plane

Όταν βρείτε μια πτήση που σας ταιριάζει, μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας ή μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν την κράτηση.

Ελέγξτε την επιβεβαίωση κράτησης

warning

Αφού κάνετε μια κράτηση, θα πρέπει να λάβετε μια επιβεβαίωση κράτησης μέσω email. Φροντίστε να το διαβάσετε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές, συμπεριλαμβανομένων των ωρών πτήσης, του αριθμού των επιβατών και των στοιχείων πληρωμής.

24 ώρες πριν από την αναχώρησή σας

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες σάς επιτρέπουν να κάνετε check-in online πριν από την πτήση σας, συνήθως 24 ώρες νωρίτερα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο στο αεροδρόμιο και θα σας επιτρέψει να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασής σας ή να την στείλετε στο τηλέφωνό σας.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο.

Έχοντας κλείσει την πτήση σας και την κάρτα επιβίβασής σας στο χέρι, ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Θυμηθείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο σε άφθονο χρόνο για την πτήση σας και μην ξεχάσετε να φέρετε το διαβατήριό σας (αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό) και οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα έγγραφα.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε εύκολα να κλείσετε μια πτήση online και να είστε καθ' οδόν για την επόμενη περιπέτειά σας. Ασφαλή ταξίδια!

Ένας άνδρας πληκτρολογεί στο MacBook του.
Αεροπορικά εισιτήρια Πώς μπορώ να δω το δρομολόγιο που με ενδιαφέρει;
Ενημερωτική πινακίδα σε αεροδρόμιο.
Αεροπορικά εισιτήρια Τί σημαίνει η επιλογή +/- 3 ημέρες;
Τα χέρια ενός ατόμου με μια τραπεζική κάρτα και έναν φορητό υπολογιστή.
Αεροπορικά εισιτήρια Πώς μπορώ να αγοράσω ένα αεροπορικό εισιτήριο;
Τα χέρια ενός ατόμου με μια τραπεζική κάρτα και έναν φορητό υπολογιστή.
Αεροπορικά εισιτήρια Γιατί ενώ έχω επιλέξει την πτήση που με ενδιαφέρει τελικά δεν είναι διαθέσιμη;
Ενημερωτική πινακίδα σε αεροδρόμιο.
Αεροπορικά εισιτήρια Τι είναι ο κωδικός κράτησης PNR;
Τα χέρια ενός ατόμου με μια τραπεζική κάρτα και έναν φορητό υπολογιστή.
Αεροπορικά εισιτήρια Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής ενός αεροπορικού εισιτηρίου;

Αεροπορικές

Αεροδρόμια