Αεροδρόμιο Καΐρου

Cairo Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στο Κάιρο της Αιγύπτου, τους τερματικούς σταθμούς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (ταξί, λιμουζίνα, λεωφορείο).

Η είσοδος του τρίτου τερματικού σταθμού του αεροδρομίου του Καΐρου. Φωτογραφία: Alensha / CC BY-SA 4.0

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Αιγύπτου και δεύτερο μεγαλύτερο της Αφρικής, μετά το αεροδρόμιο της Νοτίου Αφρικής, και βρίσκεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης.

Το αεροδρόμιο διαθέτει τρεις τερματικούς σταθμούς, με τον τερματικό σταθμό 3 να είναι ο νεότερος και μεγαλύτερος. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και υπηρεσιών, όπως καταστήματα αφορολογήτων ειδών, εστιατόρια, σαλόνια, αίθουσες προσευχής, ιατρικές εγκαταστάσεις και ειδική βοήθεια για επιβάτες με αναπηρία.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Καΐρου

Αναζήτηση
Σημαία Αίγυπτος Αίγυπτος
location
Κάιρο
CAI
Κωδικός IATA
10:07
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Καΐρου

ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ/ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Έξω από τα terminals του αεροδρομίου υπάρχουν σταθμευμένες λιμουζίνες αλλά και μικρά λεωφορεία που χωρούν έως 7 επιβάτες που σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με τιμή προκαθορισμένη ανάλογα με τον προορισμό.

ΤΑΞΙ: Υπάρχουν μαυρόασπρα ταξί, χωρίς ταξίμετρο και η τιμή κανονίζεται πριν την επιβίβαση, ενώ τα νεότερα λευκά ταξί έχουν ταξίμετρο.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Καΐρου

Πτήσεις EgyptAir από αεροδρόμιο Καΐρου