Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω διαδικτύου;

Η online κράτηση φέρι μποτ είναι ένας βολικός τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας δια θαλάσσης. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να κάνετε online κράτηση ακτοπλοϊκά εισιτήρια:

 • Έρευνα δρομολογίων και εταιρειών.

  Το πρώτο βήμα για να κάνετε online κράτηση πλοίων είναι να ερευνήσετε διαφορετικά δρομολόγια και εταιρείες για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφού εντοπίσετε μερικές ακτοπλοϊκές εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, συγκρίνετε τις τιμές και τα δρομολόγιά τους για να βρείτε την καλύτερη προσφορά. Μπορείτε συνήθως να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της εταιρείας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο σύγκρισης για να λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες ταυτόχρονα.

 • Επιλέξτε πλοίο και κάντε κράτηση

  Αφού συγκρίνετε τις τιμές και τα δρομολόγια, επιλέξτε το πλοίο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως οι ώρες αναχώρησης και άφιξης, η διάρκεια του ταξιδιού και τυχόν στάσεις στη διαδρομή. Αφού επιλέξετε πλοίο, μπορείτε να κάνετε κράτηση online. Συνήθως θα πρέπει να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και τυχόν ειδικά αιτήματα που μπορεί να έχετε (όπως μεταφορά αυτοκινήτου ή καμπίνα).

 • Ελέγξτε την επιβεβαίωση κράτησης.

  Αφού κάνετε μια κράτηση, θα πρέπει να λάβετε μια επιβεβαίωση κράτησης μέσω email. Φροντίστε να το διαβάσετε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές, συμπεριλαμβανομένων των ωρών του πλοίου, του αριθμού των επιβατών και των στοιχείων πληρωμής.

 • Μια ημέρα πριν από την αναχώρησή σας.

  Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες σάς επιτρέπουν να κάνετε check-in online πριν από το ταξίδι σας, συνήθως 24 ή 48 ώρες νωρίτερα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο στο λιμάνι και θα σας επιτρέψει να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασής σας ή να την στείλετε στο τηλέφωνό σας.

 • Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και κατευθυνθείτε προς το λιμάνι.

  Έχοντας κλείσει το πλοίο και την κάρτα επιβίβασής σας στο χέρι, ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να κατευθυνθείτε προς το λιμάνι. Θυμηθείτε να φτάσετε στο λιμάνι σε άφθονο χρόνο για το πλοίο σας και μην ξεχάσετε να φέρετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Ψάχνεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Σύγκριση τιμών μεταξύ δεκάδων εταιριών της Ελληνικής αγοράς. Άμεση κράτηση!

Αναζήτηση
Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε εύκολα να κλείσετε ένα πλοίο online και να ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτειά σας. Ασφαλή ταξίδια!

Ιδέες για το επόμενο ταξίδι σας με πλοίο