πώς να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο μέσω ίντερνετ;

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου μπορεί να είναι ένας βολικός και οικονομικός τρόπος για να μετακινηθείτε όταν ταξιδεύετε ή όταν χρειάζεστε απλώς ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο διαδίκτυο:

 • Καθορίστε τις ημερομηνίες και την τοποθεσία του ταξιδιού σας.

  Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση ενός αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε και πού θα ταξιδέψετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να βρείτε ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
 • Συγκρίνετε τιμές.

  Αφού εντοπίσετε μερικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που σας ενδιαφέρουν, συγκρίνετε τις τιμές τους για να βρείτε την καλύτερη προσφορά. Μπορείτε συνήθως να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της εταιρείας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο σύγκρισης για να λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες ταυτόχρονα.
 • Επιλέξτε αυτοκίνητο.

  Αφού βρείτε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου και συγκρίνετε τις τιμές, ήρθε η ώρα να επιλέξετε. Λάβετε υπόψη το μέγεθος και τον τύπο του οχήματος που χρειάζεστε, καθώς και τυχόν ειδικές δυνατότητες ή επιλογές που μπορεί να θέλετε, όπως πλοήγηση GPS ή ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.
 • Κάντε κράτηση.

  Αφού επιλέξετε ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε κράτηση online συμπληρώνοντας μια φόρμα στον ιστότοπο της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων. Συνήθως θα πρέπει να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και τις ημερομηνίες που χρειάζεστε το αυτοκίνητο.
 • Ελέγξτε τη συμφωνία ενοικίασης.

  Πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας, φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τη συμφωνία ενοικίασης. Αυτό θα περιγράψει τους όρους και τις προϋποθέσεις της ενοικίασής σας, συμπεριλαμβανομένου του κόστους, τυχόν επιβαρύνσεων και της ασφαλιστικής κάλυψης που περιλαμβάνεται.
 • Παραλαβή του αυτοκινήτου.

  Όταν φτάσετε στην τοποθεσία ενοικίασης αυτοκινήτου, θα πρέπει να προσκομίσετε την άδεια οδήγησής σας, μια πιστωτική κάρτα και οποιαδήποτε άλλη απαιτούμενη τεκμηρίωση. Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για την ενοικίαση, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με μετρητά.
 • Επιστρέψτε το αυτοκίνητο.

  Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε το αυτοκίνητο, φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται από την εταιρεία ενοικίασης. Συνήθως θα πρέπει να φέρετε το αυτοκίνητο πίσω στην ίδια τοποθεσία από όπου το παραλάβατε και ίσως χρειαστεί να ξαναγεμίσετε το ρεζερβουάρ βενζίνης.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο online και να το έχετε έτοιμο να σας περιμένει όταν το χρειαστείτε. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

αναζητήστε ανάμεσα σε δεκάδες γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτου.
βρείτε απίστευτες προσφορές μεταξύ εκατοντάδων επιλογών.
επιλέξτε την παροχή υπηρεσίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
ταξιδέψτε στο προορισμό της επιλογής σας.

Ιδέες για το επόμενο ταξίδι σας