Μοιράσου το:


Air France

Αεροπορική Air France
Κωδικός ΙΑΤΑ: AF
Χώρα: Γαλλία
Έδρα: Charles de Gaulle (CDG)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η Air France είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της Γαλλίας και ταυτόχρονα μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1933 και συγχωνεύτηκε με την Ολλανδική KLM το Σεπτέμβριο του 2003. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team. Θυγατρικές της Air France είναι η Brit Air που πραγματοποιεί εγχώριες πτήσεις, η Regional που εξυπηρετεί διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης, η Transavia που είναι μία εταιρία πτήσεων χαμηλού κόστους και η City jet που εξυπηρετεί αεροδρόμια της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Αγγλίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3530380

για κρατήσεις με Air France κάντε κλικ εδώ

Στόλος

H Air France διαθέτει συνολικά 255 αεροσκάφη, ενώ έχει αναγγείλει την απόκτηση περίπου ακόμη 30, στο άμεσο μέλλον. Στην πλειοψηφία τους τα αεροπλάνα είναι τύπου Airbus, ενώ τα υπόλοιπα είναι τύπου Boeing.

Προορισμοί

Η Air France πραγματοποιεί πτήσεις σε 32 προορισμούς εσωτερικού και 155 διεθνείς προορισμούς, σε όλο τον πλανήτη. Οι περισσότερες πτήσεις έχουν ως αφετηρία το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού. Στη χώρα μας εξυπηρετεί το αεροδρόμιο της Αθήνας, πραγματοποιώντας καθημερινά πτήσεις από και προς το Παρίσι.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Air France είναι η ακόλουθη:

Οι επιβάτες της Economy ή της Premium Economy μπορούν να μεταφέρουν στην καμπίνα μία χειραποσκευή και ένα αξεσουάρ (γυναικεία τσάντα, notebook computer, κάμερα, κλπ) μέγιστου συνολικού βάρους 12 κιλών. Οι επιβάτες της Business class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές και ένα αξεσουάρ (γυναικεία τσάντα, notebook computer, κάμερα, κλπ) μέγιστου συνολικού βάρους 18 κιλών.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Ταξιδέψτε με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και την Air France σε προορισμούς της Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας και Αφρικής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τα οικονομικότερα εισιτήρια της αγοράς σε όλο τον κόσμο από το travelsales.gr!

Πτήσεις Air France

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Μασσαλία - Marseille Provence (MRS)