Μοιράσου το:


Emirates

Αεροπορική Emirates
Κωδικός ΙΑΤΑ: EK
Χώρα: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Έδρα: Dubai International (DXB)

Περιγραφή

Η Emirates είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εδρεύει στο Ντουμπάι. Πραγματοποιώντας περισσότερες από 2.000 πτήσεις την εβδομάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Μέση Ανατολή. Ιδρύθηκε το 1985 για να φτάσει σήμερα να έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις στην πορεία της, λόγω του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9333400

για κρατήσεις με Emirates κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Emirates περιλαμβάνει 173 αεροσκάφη, τύπου Airbus και Boeing. Η εταιρία έχει αναγγείλει την απόκτηση ακόμη 202 αεροσκαφών, για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του στόλου της.

Προορισμοί

Η Emirates ταξιδεύει σε περισσότερους από 100 προορισμούς, σε 65 χώρες, σε όλες τις ηπείρους. Στην χώρα μας εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με απευθείας πτήσεις από το Ντουμπάι στην Αθήνα καθημερινά.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Emirates είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 7 κιλά στην οικονομική θέση και δύο χειραποσκευές έως 12 κιλά εάν η θέση ανήκει στη Business ή τη First Class.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Emirates σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Ωκεανία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Emirates

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»