Αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου

London Heathrow Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο, τους τερματικούς σταθμούς (terminals) και μέσα μαζικής μεταφοράς σύνδεσης με την πόλη(τρένο, μετρό, λεωφορείο)

Ο χώρος check-in του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου.

Το αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο είναι το μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο της χώρας και το τρίτο στον κόσμο, ενώ έρχεται πρώτο στον κόσμο σε μετακινήσεις ξένων επιβατών.

Βρίσκεται 22 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου του Λονδίνου, έχει δύο παράλληλους αεροδιαδρόμους και 5 τερματικούς σταθμούς (terminals).

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου

Αναζήτηση
Σημαία Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένο Βασίλειο
location
Λονδίνο
LHR
Κωδικός IATA
07:08
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου

ΤΡΕΝΟ:

  • Heathrow Express: Απευθείας σύνδεση του Heathrow με το σταθμό Paddington station στο Λονδίνο. Ξεκινά από τα terminals 1,3 και 5, ενώ για τους επιβάτες του terminal 4 υπάρχει το τρένο του αεροδρομίου που τους μεταφέρει στα terminals 1,3 όπου και γίνεται η σύνδεση με το Express. Η διαδρομή διαρκεί 15 λεπτά. Είναι η συντομότερη σύνδεση του αεροδρομίου με την πόλη, αλλά και η ακριβότερη!
  • Heathrow Connect: Ξεκινά απευθείας από τα Terminals 1,3,4 και μέσω σύνδεσης από το 5 κάθε 30 λεπτά, η διαδρομή διαρκεί 27 λεπτά και το τέρμα του είναι το Paddington με 5 ενδιάμεσους σταθμούς.

ΜΕΤΡΟ: Συρμοί του μετρό ξεκινούν από τα terminals 4 και 5 κάθε 10 λεπτά, κάνοντας στάση στα terminals 1 και 3 και συνεχίζουν στην πόλη, δίνοντας τη δυνατότητα αλλαγής σε οποιαδήποτε γραμμή του μετρό.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ:

  • National Express: Συνδέει το αεροδρόμιο με το σταθμό London Victoria Coach Station. Η διαδρομή διαρκεί 40 με 50 λεπτά και υπάρχει δρομολόγιο κάθε μισή ώρα.
  • Ν9: Η γραμμή που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρει τους επιβάτες από το αεροδρόμιο στο κέντρο του Λονδίνου, στην περιοχή Hammersmith.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου

Πτήσεις British Airways από αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου

Πτήσεις Sky Express από αεροδρόμιο Λονδίνου Χίθροου