Μοιράσου το:


British Airways

Αεροπορική British Airways
Κωδικός ΙΑΤΑ: BA
Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο
Έδρα: London Heathrow (LHR)
Συμμαχία: Oneworld

Περιγραφή

Η British Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας και εδρεύει στα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick του Λονδίνου. Είναι η εταιρία με τις περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις από την Ευρώπη σε όλον τον κόσμο και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της αεροπορικής συμμαχίας One World.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7400225

για κρατήσεις με British Airways κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η British Airways διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο με 225 αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing. Στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών της, η British Airways ανακοίνωσε το 2007 την απόκτηση νέων αεροσκαφών που θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του στόλου της, αλλά και τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Προορισμοί

Τα αεροσκάφη της British Airways φτάνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 600 προορισμούς σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία.
Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Λονδίνο.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της British Airways είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 23 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 56cm x 45cm x 25cm καθώς και ένα προσωπικό αξεσουάρ (γυναικεία τσάντα, τσάντα λάπτοπ, τσάντα πλάτης, κτλ) με μέγιστες διαστάσεις 45cm x 36cm x 20cm.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη British Airways σε προορισμούς της Αγγλίας, Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Αμερικής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις British Airways

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»