Μοιράσου το:


Transavia Airlines

Αεροπορική Transavia.com
Κωδικός ΙΑΤΑ: HV
Χώρα: Ολλανδία
Έδρα: Amsterdam Schiphol (AMS)

Περιγραφή

Η εταιρεία Transavia είναι μια ολλανδική εταιρεία low-cost, με έδρα το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, ενώ χρησιμοποιεί ως δευτερεύουσες βάσεις τα αεροδρόμια του Ρότερνταμ και του Αϊτχόφεν. Ιδρύθηκε το 1956 και σήμερα ανήκει στον όμιλο AirFrance-KLM.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3530170

για κρατήσεις με Transavia.com κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η Transavia διαθέτει ένα στόλο από από 32 αεροσκάφη, τα 10 είναι Boeing 737-700 και τα 22 Boeing 737-800. Τα Boeing 737-700 έχουν 149 θέσεις επιβατών και τα Boeing 737-800 διαθέτουν 189 θέσεις επιβατών. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να διατηρεί ένα σχετικά νέο στόλο, για περισσότερη ασφάλεια αλλά και προστασία του περιβάλλοντος.

Προορισμοί

Η Transavia συνδέει το Άμστερνταμ με την Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ κατά τους θερινούς μήνες υπάρχουν πτήσεις που συνδέουν το Άμστερνταμ με τους εξής ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Χανιά, Κεφαλλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθο, Καβάλα, Κύθηρα, Κω, Λέσβο, Μύκονο, Πρέβεζα(Λευκάδα),Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ζάκυνθο. Σε μερικές περιπτώσεις όπως το Ηράκλειο, η Κως, η Κέρκυρα και η Ρόδος, υπάρχει σύνδεση και με μικρότερα αεροδρόμια της Ολλανδίας.

Πολιτική αποσκευών

Η Transavia δεν περιλαμβάνει αποσκευές στο βασικό ναύλο της. Επομένως, εάν χρειάζεστε αποσκευές στο ταξίδι σας θα πρέπει να το δηλώσετε και να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό, ανάλογα με το βάρος των αποσκευών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 15, 20 και 23 κιλά αποσκευών. Επιτρέπεται να έχετε μαζί σας χειραποσκευή έως 10 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Transavia σε προορισμούς σε Ευρώπη, τουριστικά μέρη και νησιά, βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Transavia.com

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»