Μοιράσου το:


Wizz Air

Αεροπορική Wizz Air
Κωδικός ΙΑΤΑ: W6
Χώρα: Ουγγαρία
Έδρα: Budapest Ferenc Liszt International (BUD)

Περιγραφή

Η εταιρεία Wizz air είναι μία ουγγρική αεροπορική εταιρεία, με κύρια έδρα το αεροδρόμιο Liszt Ferenc στη Βουδαπέστη, ενώ χρησιμοποιεί ως δευτερεύουσες βάσεις αεροδρόμια της Ρουμανίας, Λιθουανίας και Σερβίας. Μετά την πτώχευση της Malev, θεωρείται ως ο εθνικός αερομεταφορέας της Ουγγαρίας. Το 2011 πέταξαν με την εταιρεία 11 εκατομμύρια επιβάτες, μία αύξηση 15% σε σχέση με το 2010.

για κρατήσεις με Wizz Air κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Wizz air αποτελείται από 39 αεροσκάφη Airbus A320-232 180 θέσεων. Ο στόλος της εταιρείας είναι πολύ νέος, αφού ο μέσος όρος ηλικίας των αεροσκαφών δεν ξεπερνά τα 3.6 έτη.

Προορισμοί

Η Wizz air πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη και εποχιακά σε Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο, συνδέοντας όλους τους ελληνικούς προορισμούς με το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και από εκεί με πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς σε χώρες όπως Αγγλία, Βέλγιο, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Λετονία, Λιθουανία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σουηδία, Τσεχία, Ουκρανία, Φινλανδία.

Πολιτική αποσκευών

Οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν μαζί τους μία χειραποσκευή έως 10 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 42x32x25cm. Χειραποσκευές διαστάσεων έως 56x45x25cm γίνονται δεκτές με ένα επιπλέον ποσό (10€). Εάν, πέρα της χειραποσκευής χρειαστείτε και αποσκευές, τότε θα πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό ανάλογα με το πλήθος των αποσκευών σας και τη διάρκεια της πτήσης.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Wizz Air σε προορισμούς σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Wizz Air

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.