Αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι

Abu Dhabi Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, πτήσεις και εισιτήρια, μέσα μαζικής μεταφοράς και πληροφορίες για τους τερματικούς σταθμούς (terminals).

Η είσοδος του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι. Φωτογραφία: Moleoz / CC BY-SA 4.0

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, βρίσκεται στην πόλη του Άμπου Ντάμπι, στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι είναι ο υπερσύγχρονος τερματικός σταθμός του. Το αεροδρόμιο διαθέτει τρεις μοντέρνους και ευρύχωρους τερματικούς σταθμούς. Ο τερματικός σταθμός 1 φιλοξενεί τα περισσότερα καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες του αεροδρομίου, ενώ ο τερματικός σταθμός 2 εξυπηρετεί κυρίως εταιρείες χαμηλού κόστους. Ο τερματικός σταθμός 3 προορίζεται για την Etihad Airways και τους συνεργάτες της.

Υπάρχει λεωφορειακή γραμμή που συνδέει μεταξύ τους τα τερματικά για καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε 15 λεπτά.

Όσον αφορά τις ανέσεις, το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Υπάρχουν πολλά καταστήματα αφορολόγητων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων μάρκες πολυτελείας, ηλεκτρονικών και αναμνηστικών. Το αεροδρόμιο διαθέτει επίσης μια ποικιλία από εστιατόρια και καφέ, που προσφέρουν μια σειρά από διεθνή και τοπική κουζίνα.

Συνολικά, το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι είναι ένα καλά οργανωμένο και αποτελεσματικό αεροδρόμιο που καλύπτει τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Είτε περνάτε για μια γρήγορη ενδιάμεση στάση είτε ξεκινάτε ή τελειώνετε το ταξίδι σας, το αεροδρόμιο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνει την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ευχάριστη.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι

Αναζήτηση
Σημαία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
AUH
Κωδικός IATA
09:50
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι

Με Λεωφορείο

Για μετακινήσεις από και προς την πόλη με λεωφορείο εξυπηρετεί η γραμμή 901, που κάνει στάσεις στο κάτω διάζωμα των Terminals 1 και 3, έξω από το Terminal 2, το κτίριο αποσκευών και το κτίριο της αστυνομίας.

Υπάρχει δρομολόγιο κάθε 40 λεπτά για όλο το 24ωρο, η διαδρομή μέχρι την πόλη διαρκεί περίπου 45 λεπτά και οι στάσεις είναι καθορισμένες.

Με Ταξί ή Λιμουζίνα

Έξω από κάθε τερματικό σταθμό υπάρχουν ταξί με ταξίμετρο, αλλά και λιμουζίνες με σταθερές, προκαθορισμένες τιμές ανάλογα με τον προορισμό σας.

Οι τιμές αυτές υπάρχουν αναρτημένες στο χώρο που περιμένουν οι λιμουζίνες και καθορίζονται από τη διοίκηση του αεροδρομίου.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Wizz Air από αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι