Αεροδρόμιο Βιέννης

Vienna Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στη Βιέννη, τους τερματικούς σταθμούς (terminals), μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (λεωφορείο, τρένο).

Εσωτερική άποψη του τερματικού σταθμού 1A στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Φωτογραφία: FrontOffice / CC BY-SA 4.0

Το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης (VIE) είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Αυστρία. Βρίσκεται 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βιέννης, στο Schwechat.

Το αεροδρόμιο είναι ένα βασικό σημείο εισόδου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και αποτελεί βασικό κόμβο της Austrian Airlines.

Το αεροδρόμιο της Βιέννης είναι καλά εφοδιασμένο με μια ποικιλία ανέσεων και υπηρεσιών για να κάνει το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο. Το αεροδρόμιο προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και μπαρ, καθώς και καταστήματα λιανικής. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία από σαλόνια, όπως το Sky Lounge και το Austrian Airlines Lounge.

Υπάρχουν τέσσερις τερματικοί σταθμοί στο αεροδρόμιο, με τον τερματικό σταθμό 1 να λειτουργεί ως κύριος τερματικός σταθμός για διεθνή ταξίδια και τον τερματικό σταθμό 3 ως το κέντρο για αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Βιέννης

Αναζήτηση
Σημαία Αυστρία Αυστρία
location
Βιέννη
VIE
Κωδικός IATA
08:10
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Βιέννης

Το αεροδρόμιο είναι εύκολα προσβάσιμο με δημόσια συγκοινωνία, συμπεριλαμβανομένου του S-Bahn (αστικός σιδηρόδρομος) και πολλαπλών λεωφορειακών γραμμών, και βρίσκεται ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο Α4. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης ταξί και αυτοκινήτων, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μετάβαση στον προορισμό σας.

ΤΡΕΝΟ: Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από τη γραμμή S7 του S-Bahn, που σταματάει στο αεροδρόμιο καθώς επίσης και από το CΑΤ (City Airport Train) που είναι ακριβότερο, αλλά είναι πιο γρήγορο, καθώς παραλείπει πολλές από τις ενδιάμεσες στάσεις του S-Bahn.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Η λεωφορειακή γραμμή για το κέντρο της Βιέννης λέγεται Wien Morzinplatz/Schwedenplatz και η διάρκεια της διαδρομής είναι μόλις 20 λεπτά.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Βιέννης

Πτήσεις Austrian Airlines από αεροδρόμιο Βιέννης

Πτήσεις Ryanair από αεροδρόμιο Βιέννης

Πτήσεις Wizz Air από αεροδρόμιο Βιέννης