Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο Καβάλας στη Χρυσούπολη, πτήσεις και φθηνά εισιτήρια, τηλέφωνο επικοινωνίας και τρόπους μεταφοράς προς την πόλη.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Καβάλας. Φωτογραφία: Felix Riehle / CC BY-SA 4.0

Το αεροδρόμιο της Καβάλας (επίσης γνωστό και ως Μέγας Αλέξανδρος ή αεροδρόμιο Χρυσούπολης), βρίσκεται στην περιοχή Αγιάσματος, περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης και εξυπηρετεί εκτός από την ίδια την πόλη της Καβάλας και την Χρυσούπολη, το νησί της Θάσου, την Ξάνθη καθώς την Νέα Πέραμο.

Είναι ένα μικρό περιφερειακό αεροδρόμιο με έναν τερματικό σταθμό, που μετά την πρόσφατη ανακαίνιση προσφέρει ομαλές διαδικασίες κατά την αναχώρηση ή την άφιξη, καθώς και καθαρούς μοντέρνους χώρους ενώ υπάρχει και ένα μικρό κατάστημα καθώς και ένα σνακ μπαρ καφέ.

Το αεροδρόμιο της Καβάλας συνδέεται με πτήσεις προς την Αθήνα καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Τηλέφωνο: 259 105 3400

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Αναζήτηση
Σημαία Ελλάδα Ελλάδα
location
Καβάλα
KVA
Κωδικός IATA
22:05
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

H μετακίνηση των επιβατών από το αεροδρόμιο στην πόλη γίνεται μόνο με ταξί, χώρος αναμονής των οποίων βρίσκεται ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Τα γκισέ ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την αίθουσα αφίξεων.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Olympic Air από αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Πτήσεις Austrian Airlines από αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»